Over ons

Karen van den Doel-Poppen

allround schoonheidsspecialiste

Al op de middelbare school wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen heb ik in 1999 mijn droom kunnen waarmaken. Bij opleidingsinstituut Adry Hermans in Rotterdam heb ik de basisopleiding Stivas A en vervolgopleiding Stivas B gevolgd.

Na een intake gesprek neem ik graag uw wensen en de mogelijkheden met u door. Wat is haalbaar en wat kan ik voor u betekenen. Onze huid is het grootste orgaan en tegelijkertijd de spiegel van ons innerlijk.

Specialisaties :
Huidverbetering – Acne – Dermatologie Schoonheidsverzorging – Primair medische Kennis – Diverse massagetechnieken zoals shiatsu en lymfedrainage - Bindweefselmassage - Cupping


Froukje Helbers

allround schoonheidsspecialiste

Sinds 2019 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Voor mij was de vraag “wat wil je later worden ?” niet moeilijk; schoonheidsspecialiste ! Via stage in augustus 2018 ben ik sinds maart 2019 werkzaam bij Schoonheidssalon En Balance. Door het volgen van opleidingen en cursussen ontwikkel ik mijn kennis en vaardigheden. Al ons behandelingen zijn erop gericht om een mooie en gezonde huid te bewerkstelligen, zodat u helemaal ontspannen en tevreden de salon verlaat.

Specialisaties :
Huidverbetering – Acne – Mannenhuid – Hot Stone – Dermatologie Schoonheidsverzorging - Bindweefselmassage - Cupping - Lashlift


Openingstijden

Maandag 09:00 - 21:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Behandeling is alleen mogelijk op afspraak.

Is er nog plek?

Dit is slechts een afspraak aanvraag formulier. Zodra u een bevestigingsmail terugkrijgt is de afspraak definitief.

niet invullen.